Promotiemateriaal

Wilt u uw bedrijf, vereniging, sportclub, school, evenement, … overal zichtbaar maken? Bent u op zoek naar promotiemateriaal?

HanClusive - promotiemateriaal bedrukken - Hanne Jacobs

Promotiemateriaal en gepersonaliseerde relatiegeschenken

HanClusive zorgt ervoor dat u uw bedrijf, evenement, vereniging, school, sportclub,… in de kijker kunt zetten met promotiemateriaal en gepersonaliseerde relatiegeschenken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij HanClusive heeft u onder meer de keuze uit: mokken, thermosbekers, petten, magneten, zakken, keycords, handdoekken, knuffels, sleutelhangers, speelgoed, badges, …

Diverse bedrukkingen mogelijk

U kan kiezen uit flexfolie, mijn borduurservice, sublimatie en bestickering.

Flexfolie

Flexfolie is een dunne gladde folie die door middel van hoge temperatuur op het textiel wordt geperst en zo lever ik een kwalitatief hoogstaand eindproduct. De kleuren van de folies kan u kiezen uit onze stalen.

Borduurservice

U kunt ook kiezen voor een geborduurde tekst, logo, naam,… Borduren is slijtvast en geeft uw materiaal een professionele uitstraling. Door middel van naald en garen kan er op textiel, leder en kunstleder geborduurd worden.

Sublimatie

Sublimatie is een chemisch proces waarbij een stof van vaste fase direct overgaat naar gasvormige fase. De vloeibare fase van de stof wordt hierbij overgeslagen. De print wordt als ware “ingebakken” in de oppervlakte van het materiaal zelf. Hiervoor maken we gebruik van hittegevoelige inkt die zich vermengt met het materiaal. Het resultaat is een heldere, levendige full- colour print die kras- en was bestendig is. Sublimatie kan enkel op bepaalde soorten materialen en de kleuren zijn een benadering van de werkelijkheid. Doordat de print ingebakken zit in de oppervlakte van het materiaal is de bedrukking minder onderhevig aan slijtage.

Bestickeren

Bestickeren kan op glas, metaal, hout, kunststof,…  Dit is een dunne folie die op de ondergrond wordt geplakt en die steeds verwijderd kan worden. Bij de verwijdering van de folie zullen er geen lijmresten of schade aan het voorwerp achterblijven.

HanClusive is in het bezit van alle toestellen waardoor ik alles in eigen huis kan maken.

Kwalitatieve en duurzame materialen

Ik maak hier ook weer uitsluitend gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen. Ik bied een groot gamma van materialen aan om een mooi eindresultaat te bekomen.

HanClusive vindt een persoonlijke service heel belangrijk. Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt alles besproken. Laat uw fantasie de vrije loop want samen zoeken we naar een haalbaar en mooi resultaat.

Omdat elke klant een andere visie heeft, kunt u al bestellen vanaf één stuk.

Elk project is anders maar elke klant is speciaal!

Borduurwerk

Zeer tevreden! Producten en borduurwerk van topkwaliteit. Goede service en kan HanClusive alleen maar aanraden.

Maison Loren

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Bart

Oldtimer

Geweldig werk!! Dankzij HanClusive is het interieur van mijn oldtimer helemaal terug top!!! Fijn werk, snel en super afgewerkt.

Steven

Petten

De petten zien er echt heel goed uit!

Voetbal Broechem

Stappenplan

De care & clean stoffen zijn een echte aanrader. Ze zijn niet alleen mooi maar ook heel makkelijk in onderhoud. Je krijgt zelf een stappenplan om bepaalde vlekken eruit te krijgen.

Ruth

Wauwww

Wauwww!! Onze kussens zijn prachtig!! Ze zijn nog mooier geworden dan verwacht! Amai, dat heb jij fantastisch goed gedaan!

Katrien

Aanrader

Mooie bedrukkingen van materialen alsook de bekleding van onze camionette. Super! Hanne luistert echt naar wat jij allemaal wilt en zoekt dan de beste mogelijkheden. Zeker eens proberen. Dikke pluim voor HanClusive!

't Hof Van Dorslaer

Zeer goede service

Hanne levert een zeer goede service. Ze begint ook pas met het maken van de producten als de klant helemaal tevreden is met het ontwerp.

Garage Joeri Jacobs

Super goed gedaan

Het bedrukken van onze bedrijfskledij was super goed gedaan. We hebben zeer goede info gekregen en Hanne doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen.

Schrijnwerkerij Benny Neeckx