Bedrijfskleding

HanClusive zorgt ervoor dat u uw bedrijf, evenement, vereniging, school, sportclub,.. in de kijker kunt zetten met bedrukte T-shirts, polo’s, sweaters, petten, hemden,… .

HanClusive - bedrukken bedrijfskleding

Kwaliteitsvol textiel

Uw gepersonaliseerd ontwerp plaats ik op kleding naar keuze. Bij HanClusive kan je kiezen uit een groot assortiment T-shirts, polo’s, hoodies, sweaters, schorten

Ik werk hier ook met kwaliteitsvol materiaal. Om de juiste maat te weten, heb ik pasmodellen.

Heeft u zelf textiel dat bedrukt moet worden? Dan help ik u ook verder.

Textiel bedrukken of borduren

U kan kiezen uit flexfolie en mijn borduurservice.

Flexfolie

Flexfolie is een dunne gladde folie die door middel van hoge temperatuur op het textiel wordt geperst en zo lever ik een kwalitatief hoogstaand eindproduct. De kleuren van de folies kan u kiezen uit onze stalen.

Borduurservice

U kunt ook kiezen voor een geborduurde tekst, logo, naam, … Borduren is slijtvast en geeft uw kleding een professionele uitstraling. Doormiddel van naald en garen kan er op textiel, leder en kunstleder geborduurd worden.

Kleding bedrukken of borduren?

Bij het borduren en bedrukken van kleding en ander textiel wordt er een ontwerp omgezet naar een patroon dat op de kleding bevestigd wordt. Het ene kledingstuk wordt wat intensiever gedragen en gewassen dan de ander maar de duur van het gebruik verschilt ook. Borduringen worden vaak toegepast op kleding die vrij intensief gedragen worden of wanneer u een luxere uitstraling wenst. De levensduur van bedrukkingen is wat korter.

HanClusive is in het bezit van alle toestellen waardoor ik alles in eigen huis kan maken.

Kwalitatieve en duurzame materialen

Ik maak hier ook weer uitsluitend gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen. Ik bied een groot gamma van kleuren aan om een mooi eindresultaat te bekomen.

HanClusive vindt een persoonlijke service heel belangrijk. Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt alles besproken. Laat uw fantasie de vrije loop want samen zoeken we naar een haalbaar en mooi resultaat.

Omdat elke klant een andere visie heeft, kunt u al bestellen vanaf één stuk.

Elk project is anders maar elke klant is speciaal!

Borduurwerk

Zeer tevreden! Producten en borduurwerk van topkwaliteit. Goede service en kan HanClusive alleen maar aanraden.

Maison Loren

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Bart

Oldtimer

Geweldig werk!! Dankzij HanClusive is het interieur van mijn oldtimer helemaal terug top!!! Fijn werk, snel en super afgewerkt.

Steven

Petten

De petten zien er echt heel goed uit!

Voetbal Broechem

Stappenplan

De care & clean stoffen zijn een echte aanrader. Ze zijn niet alleen mooi maar ook heel makkelijk in onderhoud. Je krijgt zelf een stappenplan om bepaalde vlekken eruit te krijgen.

Ruth

Wauwww

Wauwww!! Onze kussens zijn prachtig!! Ze zijn nog mooier geworden dan verwacht! Amai, dat heb jij fantastisch goed gedaan!

Katrien

Aanrader

Mooie bedrukkingen van materialen alsook de bekleding van onze camionette. Super! Hanne luistert echt naar wat jij allemaal wilt en zoekt dan de beste mogelijkheden. Zeker eens proberen. Dikke pluim voor HanClusive!

't Hof Van Dorslaer

Zeer goede service

Hanne levert een zeer goede service. Ze begint ook pas met het maken van de producten als de klant helemaal tevreden is met het ontwerp.

Garage Joeri Jacobs

Super goed gedaan

Het bedrukken van onze bedrijfskledij was super goed gedaan. We hebben zeer goede info gekregen en Hanne doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen.

Schrijnwerkerij Benny Neeckx