Klantenservice

Uw tevredenheid is mijn prioriteit!

HanClusive - stofferen bestickeren promotiemateriaal bedrijfskleding

Vanaf het eerste moment

Mijn persoonlijke service begint vanaf ons eerste contactmoment en dit loopt verder tot na de aankoop. Ik geef om mijn producten en ik streef er naar om deze in topconditie aan u te leveren. Jammer genoeg kan er altijd is iets mislopen bij handgemaakte producten. Geen paniek als dit zo zou zijn, neem contact met me op en samen zoeken we naar een oplossing waarbij iedereen tevreden is.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het vrijblijvend kennismakingsgesprek en andere gesprekken vinden plaats bij u of bij mij en steeds na afspraak. Zodat dit steeds voor iedereen haalbaar is. Dit kan op elke weekdag maar ook in het weekend en ’s avonds.

Gebruiksvoorschriften

Tijdens het vrijblijvend gesprek vermeld ik steeds de gebruiksvoorschriften voor mijn producten. Bij aankoop krijgt u deze ook nog eens extra mee. Indien er ondanks het naleven van deze gebruiksvoorschriften toch nog problemen zouden ontstaan, neem dan contact met me op en dan zoeken we samen naar een oplossing.

Levering

De producten lever ik bij u of u komt ze bij mij halen. Dit is steeds na afspraak zodat dit voor iedereen haalbaar is. Dit kan op weekdagen en in het weekend.

Na verkoop

Ik sta u graag bij indien u na uw aankoop nog vragen heeft of problemen ondervindt met de aangekochte producten.

Privacy

Ik vind je privacy zeer belangrijk. Ik ga dan ook uiterst zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Ik verkoop deze niet door en gebruik ze enkel voor mijn eigen administratie.

Klachten

Indien u klachten heeft, maakt u deze kenbaar door een mail te sturen naar eb.evisulcnah@ofni Samen zoeken we dan naar een oplossing.

Feedback

Heeft u feedback? Dan mag u deze ook altijd melden zodat ik in de toekomst mijn service nog beter kan maken.

Elk project is anders maar elke klant is speciaal!

Borduurwerk

Zeer tevreden! Producten en borduurwerk van topkwaliteit. Goede service en kan HanClusive alleen maar aanraden.

Maison Loren

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Bart

Oldtimer

Geweldig werk!! Dankzij HanClusive is het interieur van mijn oldtimer helemaal terug top!!! Fijn werk, snel en super afgewerkt.

Steven

Petten

De petten zien er echt heel goed uit!

Voetbal Broechem

Stappenplan

De care & clean stoffen zijn een echte aanrader. Ze zijn niet alleen mooi maar ook heel makkelijk in onderhoud. Je krijgt zelf een stappenplan om bepaalde vlekken eruit te krijgen.

Ruth

Wauwww

Wauwww!! Onze kussens zijn prachtig!! Ze zijn nog mooier geworden dan verwacht! Amai, dat heb jij fantastisch goed gedaan!

Katrien

Aanrader

Mooie bedrukkingen van materialen alsook de bekleding van onze camionette. Super! Hanne luistert echt naar wat jij allemaal wilt en zoekt dan de beste mogelijkheden. Zeker eens proberen. Dikke pluim voor HanClusive!

't Hof Van Dorslaer

Zeer goede service

Hanne levert een zeer goede service. Ze begint ook pas met het maken van de producten als de klant helemaal tevreden is met het ontwerp.

Garage Joeri Jacobs

Super goed gedaan

Het bedrukken van onze bedrijfskledij was super goed gedaan. We hebben zeer goede info gekregen en Hanne doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen.

Schrijnwerkerij Benny Neeckx