Bestickeren

Wilt u altijd en overal reclame maken voor uw bedrijf? Ik kan uw wagen en etalage bestickeren.

HanClusive - autoruit bestickeren - Hanne Jacobs

Uw wagen bestickeren

In de file, op weg naar klanten, op de parking, reclame op uw wagen is altijd zichtbaar!  Wij ontwerpen graag uw logo of reclame voor op uw auto, bestelwagen, firmawagen, … Wilt u gewoonweg uw saaie auto pimpen? Met een leuke, unieke en gepersonaliseerde sticker zal u gegarandeerd schitteren.

Organiseert u een evenement en wilt u tijdelijke reclame op uw voertuig dan kan dit ook bij mij.

Doordat ik met kwalitatieve materialen werk, zullen er bij de verwijdering van de folie geen lijmresten of schade achterblijven op uw voertuig.

HanClusive - bestickeren etalage - etalagesticker - reclamebord

Uw etalage bestickeren

Een etalagesticker om uit te pakken met uw winkel? Daar zorg ik ook voor.

HanClusive is in het bezit van alle toestellen waardoor ik alles in eigen huis kan maken.

Kwalitatieve bestickering van voertuigen en etalages

Ik maak hier ook weer uitsluitend gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen. Ik bied een groot gamma van kleuren aan om een mooi eindresultaat te bekomen.

HanClusive vindt een persoonlijke service heel belangrijk. Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt alles besproken. Laat uw fantasie de vrije loop want samen zoeken we naar een haalbaar en mooi resultaat.

Omdat elke klant een andere visie heeft, kan u al bestellen vanaf één stuk.

Elk project is anders maar elke klant is speciaal!

Aanrader

Mooie bedrukkingen van materialen alsook de bekleding van onze camionette. Super! Hanne luistert echt naar wat jij allemaal wilt en zoekt dan de beste mogelijkheden. Zeker eens proberen. Dikke pluim voor HanClusive!

't Hof Van Dorslaer

Zeer goede service

Hanne levert een zeer goede service. Ze begint ook pas met het maken van de producten als de klant helemaal tevreden is met het ontwerp.

Garage Joeri Jacobs

Super goed gedaan

Het bedrukken van onze bedrijfskledij was super goed gedaan. We hebben zeer goede info gekregen en Hanne doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen.

Schrijnwerkerij Benny Neeckx