Stofferen

U kan bij HanClusive terecht voor het stofferen, bekleden en herstellen van autostoelen en het volledige interieur van uw auto, oldtimer, bestelwagen,…

HanClusive - stofferen voertuigen

Herstellingswerken en herstofferen van voertuigen

Ik specialiseer me vooral in herstellingswerken en herstoffering op maat. Via een vrijblijvend gesprek zoeken we samen naar de beste oplossingen voor uw noden. Ik kan ook naar het interieur van uw auto, oldtimer,… kijken. Dit kan bij u of bij mij plaatsvinden zodat ik een kostenraming kan maken.

Slijtage aan de stoffering van wagens

Veel auto’s, bestelwagens en vrachtwagens kampen met instapschade, scheurtjes of doorgezakte zetels. Deze herstel ik voor u in een zo kort mogelijke tijdspanne.

De zijpanelen van de deuren of de hemelbekleding van uw dak hebben geen geheimen voor me.

Werkwijze

Bij herstellingswerken en het volledig opnieuw stofferen van uw voertuig haal ik de zetels uit het voertuig en demonteer ik deze. De hoes wordt losgemaakt en de nodige onderdelen worden vervangen. Indien nodig vervang, herstel of verstevig ik de zit- en rugvulling.

Duurzame materialen van topkwaliteit

HanClusive werkt met een breed gamma aan duurzame materialen zoals leder, kunstleders, stof en hemelstof van topkwaliteit aan democratische prijzen. Dankzij onze goede reputatie kunnen wij vaak zelfs herstofferen in de originele bekleding.

U kan kiezen uit verschillende kleuren leder, kunstlederen en stoffen. Bij sommige stoffen kan u zelfs een bepaalde tekening kiezen. Ik heb voldoende stalen waaruit u kan kiezen. Deze neem ik mee tijdens een vrijblijvend gesprek.

Afwerking van het interieur van uw wagen

U kan voor een originele en unieke afwerking kiezen: een opvallende bies en/ of stiksel, combinatie van stof en leder,… Maar HanClusive kan ook borduren in stof, leder en kunstleder. Zo kan ik uw naam, logo, tekst, … in uw interieur borduren.

HanClusive vindt een persoonlijke service heel belangrijk. Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt alles besproken. Laat uw fantasie de vrije loop want samen zoeken we naar een haalbaar en mooi resultaat.

Elk project is anders maar elke klant is speciaal!

Borduurwerk

Zeer tevreden! Producten en borduurwerk van topkwaliteit. Goede service en kan HanClusive alleen maar aanraden.

Maison Loren

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Bart

Oldtimer

Geweldig werk!! Dankzij HanClusive is het interieur van mijn oldtimer helemaal terug top!!! Fijn werk, snel en super afgewerkt.

Steven

Petten

De petten zien er echt heel goed uit!

Voetbal Broechem

Stappenplan

De care & clean stoffen zijn een echte aanrader. Ze zijn niet alleen mooi maar ook heel makkelijk in onderhoud. Je krijgt zelf een stappenplan om bepaalde vlekken eruit te krijgen.

Ruth

Wauwww

Wauwww!! Onze kussens zijn prachtig!! Ze zijn nog mooier geworden dan verwacht! Amai, dat heb jij fantastisch goed gedaan!

Katrien

Aanrader

Mooie bedrukkingen van materialen alsook de bekleding van onze camionette. Super! Hanne luistert echt naar wat jij allemaal wilt en zoekt dan de beste mogelijkheden. Zeker eens proberen. Dikke pluim voor HanClusive!

't Hof Van Dorslaer

Zeer goede service

Hanne levert een zeer goede service. Ze begint ook pas met het maken van de producten als de klant helemaal tevreden is met het ontwerp.

Garage Joeri Jacobs

Super goed gedaan

Het bedrukken van onze bedrijfskledij was super goed gedaan. We hebben zeer goede info gekregen en Hanne doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen.

Schrijnwerkerij Benny Neeckx